Pentru timpul dumneavoastră liber

Patru restaurante a la carte, o cafenea, un casino și o gelaterie vă stau la dispoziție în incinta Platinia Shopping Center.

Dacă sunteți fascinați de bucătăria asiatică sau vă doriți o experiență culinară unică, vă invităm să savurați preparatele delicioase de la restaurantul SAKURA – Asian Cuisine.

CHEF Baluyot Jefferson Andamo este un magician care combină în cele mai neașteptate feluri aromele îndepărtatei Asii, pentru a transforma fiecare fel de mâncare într-o capodoperă culinară.

Restaurantul AMAGUSTO din incinta Platinia Shopping Center aduce Italia în centrul Clujului prin ingrediente originale, CHEF-ul italian Mario Quinto, design tradițional reinterpretat într-o manieră contemporană și bineînțeles, ospitalitatea italiană.

Bucătăria AMAGUSTO înseamnă mai mult decât o listă de ingrediente: este o povestire a tradițiilor culinare din nordul Italiei, condimentată cu pasiunea pentru gătit a CHEF-ului Mario Quinto.

Dacă preferați bucătăria internațională, Marty Plaza vă așteaptă cu un meniu variat, care cuprinde atât comfort foods clasice, precum și specialități, iar CHOP vine cu preparate variate pentru toți pasionații de grill.

Cafeneaua Meron vă invită să vă delectați cu o paletă variată de preparate din cafea, care vă vor surprinde atât prin profunzimea aromei, precum și prin creativitatea combinațiilor inedite.

Iar dacă înghețata artizanală este ingredientul pentru o zi minunată, atunci Beldi este locul potrivit pentru voi. Aromele autentice italiene, precum și gusturi noi și deosebite vă așteaptă să le descoperi.