VERIFICAȚI DISPONIBILITATEA

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.


Bine ați venit

Situat în apropierea stadionului Cluj Arena, a Sălii Polivalente și a celor mai importante obiective turistice din Cluj-Napoca, Hotelul Platinia, cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania, oferă tuturor oaspeților săi o experiență autentică a luxului. Designul hotelului Platinia este unul contemporan, cu discrete note industriale, combinând într-o manieră aparte materiale de calitate și finisaje prețioase, cu frumusețea brută a betonului aparent.

Hotelul Platinia dispune de 121 de apartamente spațioase, cu suprafața pornind de la 55 mp și care poate ajunge până la 320 mp pentru penthouse-ul de la ultimul etaj. Fiecare apartament beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet. Practic, toate apartamentele oferă un confort aparte în utilizarea acestora ca funcțiuni de hotel, dar în același timp sunt cât se poate de potrivite și ca funcțiuni de birou, având complet separată zona de dormit de zona de lucru.

În plus, toate apartamentele dispun de balcon sau terasă proprie, utile atât pentru fumători, precum și pentru nefumători. Un alt element de unicitate al Hotelului Platinia este reprezentat de terasa de la etajul 1, potrivită pentru social events.

Hotelul Platinia este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca, Platinia Shopping Center & Luxury Suites. Acest proiect este unul inovativ, realizând o îmbinare funcțională perfectă între 3 tipuri de funcțiuni: rezidențial, comercial și hotelier. Proiectul este amplasat pe o locație plină de tradiție pentru clujeni, și anume fosta Fabrică de Bere Ursus.

Serviciile premium și transformarea ospitalității în artă sunt principiile după care ne ghidăm la Hotelul Platinia. Suntem o echipă de oameni entuziaști, comunicativi, profesioniști și orientați spre oaspeții noștri. Așteptăm cu drag să vă putem spune „Bine ați venit!” în hotelul nostru, unde pasiunea noastră de a vă oferi o experiență de lux este semnătura de bază a hotelului Platinia.

Echipa Hotel Platinia
[email protected]
+40 364 431 200

Despre Cluj

Aflați mai multe

Cum ajungeți aici

Aflați mai multe