VERIFICAȚI DISPONIBILITATEA

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.


Cazare

Hotelul Platinia vă pune la dispoziție 118 apartamente de lux, 2 apartamente prezidențiale și un penthouse, toate dispuse pe 11 nivele. Fiecare apartament beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, o zonă de living spațioasă, birou de lucru accesorizat complet, serviciu de cafea și ceai.

One bedroom executive suite

Cu o suprafață de 55 metri pătrați, apartamentul One Bedroom Executive Suites vă oferă tot confortul pentru o ședere memorabilă în Cluj-Napoca. Fiecare apartament One Bedroom Executive beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet.

Aflați mai multe

Family suite

Cu o suprafață de 68 metri pătrați, apartamentul Family Suite oferă oricărei familii tot confortul pentru o ședere memorabilă în Cluj-Napoca. Fiecare apartament Family pune la dispoziția oaspeților living room & chicinetă, dormitor, birou, baie, toaletă secundară și balcon.

Aflați mai multe

One bedroom corner suite

Cu o suprafață de 75 metri pătrați, apartamentul One Bedroom Corner Suite este spațiul ideal pentru o ședere de neuitat la Cluj-Napoca. Fiecare apartament One Bedroom Corner beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet.

Aflați mai multe

Presidential suite

Cu o suprafață de 150 metri pătrați, Presidential Suite de la Hotel Platinia este spațiul ideal pentru o ședere de neuitat la Cluj-Napoca. Presidential Suite beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet. Iar terasa panoramică oferă o vedere unică asupra orașului.

Aflați mai multe

Penthouse

Toți cei care doresc să trăiască experiența unui sejur cu adevărat de lux, pot opta pentru cel mai impresionant apartament de hotel din Cluj-Napoca, și anume Penthouse-ul de la Hotel Platinia.

Aflați mai multe

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.