VERIFICAȚI DISPONIBILITATEA

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.


Cazare

Hotelul Platinia vă pune la dispoziție 118 apartamente de lux, 2 apartamente prezidențiale și un penthouse, toate dispuse pe 11 nivele. Fiecare apartament beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, o zonă de living spațioasă, birou de lucru accesorizat complet, serviciu de cafea și ceai.

One bedroom executive suite

Cu o suprafață de 55 metri pătrați, apartamentul One Bedroom Executive Suites vă oferă tot confortul pentru o ședere memorabilă în Cluj-Napoca. Fiecare apartament One Bedroom Executive beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet.

Aflați mai multe

Family suite

Cu o suprafață de 68 metri pătrați, apartamentul Family Suite oferă oricărei familii tot confortul pentru o ședere memorabilă în Cluj-Napoca. Fiecare apartament Family pune la dispoziția oaspeților living room & chicinetă, dormitor, birou, baie, toaletă secundară și balcon.

Aflați mai multe

One bedroom corner suite

Cu o suprafață de 75 metri pătrați, apartamentul One Bedroom Corner Suite este spațiul ideal pentru o ședere de neuitat la Cluj-Napoca. Fiecare apartament One Bedroom Corner beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet.

Aflați mai multe

Presidential suite

Cu o suprafață de 150 metri pătrați, Presidential Suite de la Hotel Platinia este spațiul ideal pentru o ședere de neuitat la Cluj-Napoca. Presidential Suite beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet. Iar terasa panoramică oferă o vedere unică asupra orașului.

Aflați mai multe

Penthouse

Aflați mai multe

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.