Presidential suite

PRESIDENTIAL SUITES

Cu o suprafață de 150 metri pătrați, Presidential Suite de la Hotel Platinia este spațiul ideal pentru o ședere de neuitat la Cluj-Napoca. Presidential Suite beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet. Iar terasa panoramică oferă o vedere unică asupra orașului.

De asemenea, toți oaspeții beneficiază de un welcome package la check-in, mic dejun, acces la sala de fitness, internet wireless gratuit în apartamente și în toate spațiile publice din hotel.

FACILITĂȚI INCLUSE

Living room

Canapea, măsuță, 2 fotolii
Birou de lucru, accesorizat complet
Minibar
Espressor și fierbător pentru ceai
Dulap & seif
Umbrele
Acces direct pe bacol și terasă panoramică

Dormitor

Pentru că odihna dumneavoastră este o prioritate pentru noi, domitorul este dotat cu saltele Serta, topper pentru un confort sporit, o selecție de 6 perne de diferite mărimi și densități, perne antialergice la cerere, draperii blackout.
De asemenea, dormitorul acestui apartament oferă acces direct către un dressing spațios, dotat cu masă și fier de călcat și către o baie modernă, dotată cu cadă și steam shower.

Baie

Steam shower, cadă, uscător de păr, cosmetice hoteliere din gama Bulgari, încălzire în pardoseală, prosoape, toaletă
Balcon și terasă panoramică

Presidential Suite are 2 balcoane și o terasă, ideale atât pentru fumători, precum și pentru cei care doresc să admire orașul.

Dotări tehnologice

Wi-Fi gratuit, o gamă de smart TV HD de 165 cm și 155 cm diagonală, încălzire în pardoseală, aer condiționat, sistem pentru lumină de întâmpinare.

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.