VERIFICAȚI DISPONIBILITATEA

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.


Servicii

Serviciile premium și transformarea ospitalității în artă sunt principiile după care ne ghidăm la Hotelul Platinia. Suntem o echipă de oameni entuziaști, comunicativi, profesioniști și orientați spre oaspeții noștri. Așteptăm cu drag să vă putem spune „Bine ați venit!” în hotelul nostru, unde pasiunea noastră de a vă oferi o experiență de lux este semnătura de bază a hotelului Platinia.

Și pentru că experiența dumneavoastră în cadrul hotelului Platinia să fie una memorabilă, vă asigurăm că avem toate detaliile pregătite, astfel încât să vă simțiți bine primit și răsfățat.

Pachet de ”Bun Venit!”
Încă de la sosire, oaspeții hotelului Platinia sunt întâmpinați cu un pachet de ”Bun venit!” (apă, ceai, cafea), ideal pentru un plus de relaxare după emoțiile unei călătorii.

Concierge
Cluj-Napoca este unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. Astfel, vă recomandăm ca pe parcursul sejurului dumneavoastră la hotel Platinia să explorați orașul. Cunoaștem toate detaliile despre obiectivele turistice, clădirile istorice, evenimentele care se organizează în oraș, localurile unde se poate ieși, magazinele și punctele de atracție ale orașului. Este suficient să ne spuneți ce informație vă este utilă și ne va face plăcere să putem să v-o oferim 24/7.

Mic dejun
Micul dejun oferit oaspeților noștri la hotelul Platinia reprezintă cel mai bun mod de a începe ziua. Cafeaua aburind, ceaiurile gourmet sau laptele cald vă pot pune în mișcare. Iar gama largă de preparate sănătoase este ideală pentru toate preferințele.

Room service
Ce poate fi mai minunat decât un mic dejun, prânz sau cină în intimitatea apartamentului dumneavoastră de la hotel Platinia?

Prânz sau cină privată
Vă pregătiți pentru o întâlnire de afaceri? Sau pur și simplu doriți să serviți masa într-un cadru privat. La hotel Platinia punem la dispoziția oaspeților noștri spațiile adecvate pentru a asigura intimitatea oricărei întâlniri.

Servirea mesei la restaurantele AMAGUSTO și SAKURA
La restaurantul SAKURA împărtășim oaspeților noștri secretele unora dintre cele mai sănătoase și pline de arome bucătării asiatice: japoneză, filipineză, thailandeză, chineză, coreană și indiană.

Restaurantul AMAGUSTO duce Italia în centrul Clujului prin ingrediente originale, CHEF-ul italian Mario Quinto, design tradițional reinterpretat într-o manieră contemporană și bineînțeles, ospitalitatea italiană. Bucătăria AMAGUSTO înseamnă mai mult decât o listă de ingrediente: este o povestire a tradițiilor culinare din nordul Italiei, condimentată cu pasiunea pentru gătit a CHEF-ului Mario Quinto.

Acces la sala de fitness
Ca oaspeți ai hotelului Platinia, aveți acces la centrul modern de fitness din incinta Platinia Shopping Center, eliminând astfel orice impediment de a nu face sport atunci când nu sunteți acasă.

Internet wireless gratuit
Pentru că o legătură solidă cu exteriorul se bazează și pe o conexiune de calitate la internet, la hotel Platinia puteți accesa gratuit rețeaua de internet wireless atât în apartamente, pentru și în spațiile publice din hotel.

Servicii de spălătorie și curățătorie
Știm că uneori călătoria își poate lăsa amprenta pe hainele dumneavoastră. Ca oaspete la hotel Platinia, ne asigurăm ca hainele dumneavoastră să fie impecabile prin serviciile de spălătorie și curățătorie pe care vi le punem la dispoziție.