One bedroom corner suite

Cu o suprafață de 75 metri pătrați, apartamentul One Bedroom Corner Suite este spațiul ideal pentru o ședere de neuitat la Cluj-Napoca. Fiecare apartament One Bedroom Corner beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet.

De asemenea, toți oaspeții beneficiază de un welcome package la check-in, mic dejun, acces la sala de fitness, internet wireless gratuit în apartamente și în toate spațiile publice din hotel.

 

FACILITĂȚI INCLUSE

Living room

Canapea, măsuță, 2 fotolii
Birou de lucru, accesorizat complet
Minibar
Espressor și fierbător pentru ceai
Dulap & seif
Umbrele

Dormitor

Pentru că odihna dumneavoastră este o prioritate pentru noi, domitorul este dotat cu saltele Serta, topper pentru un confort sporit, o selecție de 6 perne de diferite mărimi și densități, perne antialergice la cerere, draperii blackout.

De asemenea, dormitorul acestui apartament pune la dispoziția oaspeților un dressing spațios, cu masă și fier de călcat.

Baie

Cabină de duș, uscător de păr, cosmetice hoteliere din gama Bulgari, încălzire în pardoseală, prosoape, toaletă

Toaletă secundară

Balcon

One Bedroom Corner Suite are balcon propriu, dotat cu măsuță și două scaune. Spațiul este ideal pentru fumători, precum și pentru cei care doresc să admire orașul.

Dotări tehnologice

Wi-Fi gratuit, o gamă de smart TV HD de 165 cm și 155 cm diagonală, încălzire în pardoseală, aer condiționat, sistem pentru lumină de întâmpinare

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.