Pentru nevoile dumneavoastră de business

Hotelul Platinia pune la dispoziția oaspeților noștri cel mai modern centru de conferințe din Cluj-Napoca, ideal pentru abordarea personalizată a evenimentelor organizate la noi. Fie că organizați o conferință, un târg de joburi, un training, workshop sau o întâlnire de afaceri, Platinia Conference Hall este locația ideală.

Dacă proiectul dumneavoastră implică mai mulți participanți și presupune echipamente de prezentare dedicate, atunci puteți rezerva una dintre cele trei săli din cadrul Platinia Conference Hall. Este suficient să ne contactați, iar noi ne vom asigura că veți beneficia de cea mai bună soluție pentru evenimentul dumneavoastră.

Cu posibilitatea de a oferi și servicii de coffee break, cocktail, mic dejun, prânz sau cină, ridicăm evenimentele organizate în centrul nostru de evenimente la un nivel de distincție de neegalat.

Și pentru că personalizăm fiecare eveniment pe care îl organizăm, vă invităm să ne trimiteți toate detaliile, folosind datele de contact de mai jos, iar noi ne vom asigura că evenimentul dumneavoastră va fi unul memorabil.

Contact: +40 364 431 200 sau [email protected]