Restaurant SAKURA – Asian Cuisine

Călătoria prin bucătăria asiatică este impresionantă, aceasta având la bază obiceiuri culturale unice, ingrediente inedite, combinaţii neobișnuite de gusturi, texturi şi arome ameţitoare. Bucătăria respectă tradiţiile multor religii asiatice, conform cărora mâncarea este hrană nu numai pentru corp, ci şi pentru spirit.

La restaurantul SAKURA împărtășim oaspeților noștri secretele unora dintre cele mai sănătoase și pline de arome bucătării asiatice: japoneză, filipineză, thailandeză, chineză, coreană și indiană.

Pregătim zilnic, la vedere, în bucătăria semideschisă și la sushi bar, folosind cele mai proaspete ingrediente, o mare varietate de preparate calde din bucătăriile asiatice, precum și nigiri, maki, sashimi, tempura, miso soups sau deserturi delicioase. Iar Chef-ul nostru, Baluyot Jefferson Andamo, originar din Filipine se asigură că gustul preparatelor este unul autentic și respectă rețetele tradiționale.

Explozia de arome asiatice, baletul echilibrat al condimentelor și autenticitate – asta înseamnă „Sakura”. Este mâncare delicioasă și spectacol în același timp, într-o călătorie culinară până în îndepărtata Asie, pe care o puteți savura în centrul Clujului.

Web: sakura-asiancuisine.ro

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.