REGULAMENT CAMPANIE „Autumn Weekend at Platinia”

Organizat de Hotel Platinia in perioada 10.09.2020 – 31.10.2020

SECTIUNEA 1.

ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIALAL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul Campaniei promotionale „Autumn Weekend at Platinia” (denumit in continuare “Campanie”) este Hotel Platinia
1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament oficial (denumit in continuare “Regulamentul”) si se desfasoara in conformitate cu dispozitiile legale, fiind obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul precum si detaliile campaniei sunt disponibile fiecarui solicitant in mod gratuit pe site-ul oficial www.hotelplatinia.ro ”, pe toata durata de valabilitate.

1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala, pe site-ul oficial www.hotelplatinia.ro .

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

1.1 Campania incepe la data de 10.09.2020, si se va desfasura pana la data de 31.10.2020, ora 23:59 (denumita in cele ce urmeaza „Perioada Campaniei”). Ora la care se publica prima postare in legatura cu campania pe site-ul oficial www.hotelplatinia.ro , in cursul zilei de 10.09.2020, se considera ora de inceput a campaniei.
3.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a reduce/prelungi perioada campaniei, anuntand dupa caz acest aspect, public pe site-ul oficial www.hotelplatinia.ro

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

1.1 Poate participa la Campanie orice persoana fizica, cetatean roman sau cetatean strain, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani la data inceperii Campaniei si este client Hotel Platinia.

1.2 Pentru a putea participa la campanie, respectiv a putea beneficia de pachetul aferent acesteia, este necesar ca rezervarea clientului sa fie facuta via email: [email protected] / telefonic la nr. 0364431200 in perioada 10.09.2020 – 31.10.2020.

1.3 Pachetul oferit in cadrul campaniei consta in vouchere cadou astfel:

– la orice sedere de minim 3 nopti cu sosire in perioada 10 septembrie – 31 octombrie, in zilele de joi sau vineri ale saptamanii, clientii Hotel Platinia primesc vouchere cadou in valoare totala de 400 lei pentru cumparaturi in magazinele partenere* din Platinia Shopping Center si o masa la unul din

restaurantele a la carte*.

Cazarea include:
– micul dejun pentru 2 persoane – parcare subterana gratuita
– acces internet – toate taxele

*Magazine partenere: Urma, Anna Lafaet, Columbia, Bigotti din Platinia Shopping Center
*Restaurante a la carte: Amagusto & Sakura

SECTIUNEA 5. UTILIZAREAVOUCHERELOR

Vouchere pentru magazinele partenere:

Fiecare voucher in valoare de 200 lei pentru magazinele partenere poate fi utilizat intr-un singur magazin din cele 4 enumarate.
Valoarea fiecarui voucher este de 200 lei si poate fi utilizat doar la magazinele si restaurantele indicate din Platinia Shopping Center
Voucherele pot fi utilizate doar pe perioada sejurului clientilor (perioada de valabilitate va fi notata pe voucher).
Daca valoarea totala a cumparaturilor depaseste valoarea voucherului, clientul va completa diferenta pana la pretul final total al produselor achizitionate.
Daca valoarea totala a cumparaturilor clientului este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta de bani pana la 200 lei, nu este returnata clientului. Clientul are posibilitatea sa utilizeze integral acest voucher, iar in caz contrar, diferenta nu se returneaza acestuia.

Vouchere pentru restaurante:

Voucherele in valoare de 200 lei pentru restaurante pot fi utilizate comasat in ambele restaurante mentionate.
Voucherele pot fi utilizate doar pe perioada sejurului clientilor,(perioada de valabilitate va fi notata pe voucher)
Daca valoarea totala a notei de plata depaseste valoarea voucherului, clientul va completa diferenta pana la pretul final total al acesteia.
Daca valoarea totala a notei de plata este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta de bani pana la 200 lei, nu este returnata clientului. Clientul are posibilitatea sa utilizeze integral acest voucher iar in caz contrar, diferenta nu se returneaza acestuia

MENTIUNI SPECIALE:

Rezervarile prin site/Booking nu sunt compatibile cu oferta.
Participantii iau la cunostinta si accepta faptul ca nu pot solicita contravaloarea in bani/alte produse/servicii ale voucherelor
Voucherele se acorda la check – in

Vă rugăm să selectați datele sejurului dumneavoastră pentru ofertă și disponibilitate.