Pentru recreere și distracție

Amatorii de sport au la dispoziție o sală ultramodernă de fitness, dotată cu cele mai noi aparate și tehnologii. Pentru cei care iubesc mișcarea de tip cardio, experiența va fi cu atât mai plăcută cu cât benzile de alergare sunt orientate înspre campusul plin de verdeață al Universității de Știinte Agricole și Medicină Veteinară. Și pentru că după un antrenament solicitant merge puțină relaxare, la Premium Fitness găsiți și o saună umedă.

Salonul de înfrumusețare Gett’s Color Bar vă pune la dispoziție servicii de coafură, frizerie și barber shop, tratamente cosmetice, manichiură, pedichiură, masaj, precum și produse cosmetice premium. Specialiștii de la Gett’s vă așteaptă oricând la o sesiune de răsfăț binemeritată.

Produse cosmetice de calitate gasiti și în magazinele Gerovital, W7, Inestasty sau în farmacia Sensiblu.

Pentru că o sesiune de shopping e mereu binevenită, în cadrul Platinia Shopping Center puteți să găsiți numeroase mărci de renume care vă vor completa garderoba cu articole deosebite: Balmain, Karl Lagerfeld, Gucci, Gianfranco Ferre, Dolce&Gabana, Yves Saint Laurent, UGG (în magazinul Oui Oui), Desigual, SOCCX, Lerros (în magazinul The Store), Adidas, Nike, Converse (în magazinul Calcio Sport), Jolidon și H&M.

Amatorii de citit și dichis pot petrece timp de calitate în incinta librăriei Cărturești, unde vor găsi nu doar îndrăgite titluri clasice și contemporane, dar și muzică, jocuri, accesorii și decorațiuni. Obiecte de decor și mici minunății găsiți și la Ambiance Deco, un loc unde sigur veți găsi ceva de dus înapoi acasă ca amintire.

Părinții și prichindeii vor dori să viziteze, cu siguranță, magazinul Best Kids, unde, pe lângă multitudinea de jocuri și jucării, vor găsi numeroase produse și accesorii pentru viața de zi cu zi.