Pentru confortul dumneavoastră

În Platinia Shopping Center vei găsi și o gamă variată de servicii, care vin in întâmpinarea nevoilor tale ocazionale sau zilnice.

Dacă dorești să îți modifici planurile de călătorie actuale sau să îți planifici următorul concediu, specialiștii de la Z Tour te așteaptă cu mare drag.

Echipa din agentia Orange din Platinia sunt la dispoziția ta pentru a rezolva orice chestiune legată de comunicare, conectivitate și tehnologie.

Dacă cumva ai o urgență legată de ochelarii sau lentilele tale de contact, nu te îngrijora, avem și optică medicală. Tot pentru urgențe medicale, farmacia Sensiblu iți sta la dispoziție pe toata durata de funcționare a centrului comercial.

Pentru urgențe care privesc echipamentul tău electronic, specialiștii de la HiQ Service sunt aici pentru tine, iar dacă cumva ți-ai patat camașa preferată, avem și curătătorie rapidă.

Iar dacă ai rămas cu valută din călătoria anterioară sau dorești să faci tranzacții care nu pot fi gestionate prin online banking, avem și casă de schimb valutar și bancă.

Călătorești înapoi acasă și ai vrea să duci o floare persoanei dragi? Florăria La vie en rose te așteaptă cu flori de sezon și aranjamente deosebite, pentru surprize pline de emoție.